TERMÉKEK
  PARTNEREINK
  A K-SYS KERETRENDSZER
 BELSŐ LEVELEZŐRENDSZER

 

A KERNEL Kft. 1992. decemberében alakult meg, tevékenységét 1993. január 1-jén kezdte meg. Alapítói 90 %-ban magánemberek. A cég tevékenységi köre elsősorban informatikai fejlesztés, műszaki-, gazdasági tanácsadás. Alaptőkéje 3000000 Forint. A ma forgalmazott termékek magját jelentő fejlesztést egy 5 fős team kezdte meg 1991-ben más szervezeti keretek közt, akik közül hárman ma is a cég munkatársai. A hét főfoglalkozású dolgozó közül 6 felsőfokú végzettséggel rendelkezik.
A KERNEL Kft. jellemző "profiljának" a komplex és integrált informatikai rendszerek megvalósítását tekinti. A kiemelt tevékenységi körök együttes alkalmazásával, elméleti megalapozottsággal a cég saját módszert és rendszer architektúrát dolgozott ki, amelynek segítségével képes a valóságos rendszert, és annak működését a lehető legpontosabban leképező informatikai rendszereket tervezni, kivitelezni és működésüket, fejlődésüket támogatni.
Fő termékünk a K-SYS ügyviteli keretrendszer, - a REND szere - melynek ma már több alkalmazása működik különböző cégeknél, intézményeknél. A "rend"-re utaló jelző azért is helyénvaló, mivel rendszerünk bevezetését követően - és reményeink szerint nem attól függetlenül - eddig 3 partnerünknek sikerült megszereznie az ISO 9001-es minőségbiztosítási tanúsítványt. 2002-ben ezt mi magunk is elértük.
Igyekszünk megbízóink számára költségtakarékos megoldásokat találni. Ezzel a furcsán hangzó mondattal azt kívánjuk kifejezni, hogy munkánk jó minőségének garanciáját nem a drága eszközökben látjuk. Jelenlegi fejlesztéseink során a Microsoft Visual Studio elemeit (MS SQL szerver, Visual FoxPro, Visual Modeller), illetve az UML Studiot alkalmazzuk. A webes technológiát is integráló megoldásainkat elsősorban Linux operációs rendszerre, és azon futó szoftverekre (Apache, MySql, Java Servlet) építjük. Nagyobb projektek megvalósítása során a Prince módszertant követjük részben saját fejlesztésű eszközök, részben az MS Project alkalmazásával.
A fenti eszközökkel előállított termékek funkcionalitásában, megbízhatóságában, komfortosságában viszont igyekszünk a lehető legkevesebb engedményt tenni. Talán nem nagyképűség azt állítanunk, hogy az SAP-hoz mérhető integráltságú, teljesítményű és szolgáltatás szintű ügyviteli, vállalatirányítási rendszereket építünk, annál lényegesen alacsonyabb árért. Így rendszerünk kis- és közepes vállalkozások, intézmények számára is elérhető.

.
KERNEL Informatikai Fejlesztő Kft. 1993-2011.
.